Snel een antwoord van ons nodig? bel 06 28 25 33 41

De mogelijkheden zijn eindeloos

Verschillende particulieren

Opdrachtgever

Bij Signconnects wrappen we een grote verscheidenheid aan dingen zoals auto’s, ramen, wanden, boten enz enz. Maar daar houdt het zeker niet bij op, want de mogelijkheden van wrappen zijn werkelijk eindeloos.

Heb je bijvoorbeeld een trap die zeker zou opfleuren door onze diensten? Aarzel niet en vraag Signconnects naar de mogelijkheden.

Goed gewrapped de weg op

Goed de weg op
Camper en aanhanger gewrapped

Opdrachtgever
Trimline-3M

Je kunt natuurlijk met je standaard camper of aanhanger de weg op gaan. Niks mis mee, maar echt opvallen ermee zul je nooit. Dat is een gemiste kans vindt Signconnects.

Denk eens na over de mogelijkheden van het wrappen van bijvoorbeeld een camper of een aanhanger. Op deze manier weet je in ieder geval zeker dat mensen je zien.

Geef uw boot een opvallend jasje

Maak 't meer opvallend
Kleurrijk te water

Opdrachtgever
Trimline
Automotive Design

Bij wrappen en bestickeren denken mensen al vrij snel aan auto’s en dat is helemaal prima: deze worden door Signconnects ook vakkundig verzorgd. Maar de mogelijkheden van bestickering rijken veel en veel verder en wij denken hierin graag met u mee.

In dit project hier hebben wij al een prachtige boot van zichzelf voorzien van een knallende, oranje laag. Klaar om in stijl het water op te gaan dachten wij zo

Zelfs kastjes behoren tot de mogelijkheden

Interieur
Geef kleur aan alledaagse dingen

Opdrachtgever
Particulier

Waarom zou bestickeren alleen mogelijk zijn voor auto’s en ruiten? Wij van Signconnects vinden dat ook alledaagse objecten een opfrisser kunnen gebruiken! Dus zelfs de keukenkastjes kunnen ineens van kleur wisselen als u besluit dat het tijd wordt voor wat vrolijkers.

U het idee, Signconnects de uitvoering

Makeover

Makeover

Trim-Line 3M

Trim-Line 3M

Boat Yacht Wrapping

Boat Yacht Wrapping

Reclame ABC

Reclame ABC

Trim-Line

Trim-Line

Squeezy

Squeezy

Setup Signing

Setup Signing

Inpromo

Inpromo