Snel een antwoord van ons nodig? bel 06 28 25 33 41

Een échte vrouwenauto

Volkswagen Up
Een échte vrouwenauto

Opdrachtgever
ReclameABC

ReclameABC vroeg Signconnects een Volkswagen Up naar wens van hun klant in een frisse en opvallende dames-kleur te steken.

Door de Up te wrappen in knallend roze ontstaat er een auto waar letterlijk niemand omheen kan.

Mercedes GL goes army green

Army-style A4
Van zilver naar legergroen

Opdrachtgever
Trimline
Automotive Design

Er zijn klanten die wat anders willen dan het standaard kleurenpalet die je bij de autodealer vindt. Denk bijvoorbeeld aan legergroen in plaats van standaard zilver. Signconnects kan hierbij de uitkomst bieden.

Met onze ervaring op het gebied van wrappen en bestickeren toveren wij elke auto om tot een prachtige verschijning op de weg.

De amerikaan die een tweede leven krijgt

The American Dream
Een tweede leven

Opdrachtgever
Particulier

U kent het wel: prachtige klassiekers die ergens in een oude garagebox staan weg te roesten. Ooit waren deze auto’s de koningen van de weg, maar nu wil er niemand meer met opgeheven hoofd in rondrijden. Doodzonde en erg onnodig vinden wij bij Signconnects.

Zoals u kunt zien in nemen wij uw oude auto, wrappen deze in stijl en geven hem een tweede leven. Bereidt u maar vast voor op veel jaloerse blikken wanneer u gaat touren in uw ‘nieuwe’, oude auto!

Van top-tot-teen een Audi a8 wrappen

Interieur wrappen
Ook de binnenkant verdient aandacht

Opdrachtgever
Particulier

Signconnects werkt met liefde aan de buitenkant van een auto en veel mensen weten dat van ons. Wat veel mensen niet weten is dat volgens ons de binnenkant van een auto evenveel aandacht verdient. Is uw dashboard te saai voor woorden? Wij maken er iets straks van dat beter bij jou past.

Makeover

Makeover

Trim-Line 3M

Trim-Line 3M

Boat Yacht Wrapping

Boat Yacht Wrapping

Reclame ABC

Reclame ABC

Trim-Line

Trim-Line

Squeezy

Squeezy

Setup Signing

Setup Signing

Inpromo

Inpromo