Snel een antwoord van ons nodig? bel 06 28 25 33 41

Mooie mensen in een mooie omgeving

Mensen in de werkomgeving
Ruimtes verbeteren door mensen te verwerken op de muren.

Opdrachtgever
Setup Signing
Visual Impact

Niets kan een kantoorruimte of werkplek zo opfleuren als fotobehang aan de wanden. Door het gebruik van prachtige beelden kan een ruimte een compleet andere uitstraling krijgen en zelfs persoonlijker aanvoelen.

Signconnects heeft veel ervaring op dit gebied en denkt dan ook graag met u mee over de mogelijkheden. Zo wordt uw saaie werkplek en ruimte waar u graag een groot deel van uw dag doorbrengt.

Wijze quotes zorgen voor inspiratie

Quotes indoor
Muren voorzien van fantastische quotes

Opdrachtgever
Setup Signing
Visual Impact

Niets is zo inspirerend voor een werkplek (of voor thuis natuurlijk) als een quote of afbeelding van iemand die daadwerkelijk een impact heeft gehad op de maatschappij. Denk hierbij aan een Steve Jobs van Apple, de Amerikaanse president John F. Kennedy of zelfs oud-voetballer Johan Cruijff.

Signconnects begrijpt dit als geen ander. Wij raken tenslotte ook graag geïnspireerd. Met een afspraak met ons om te zien wat de mogelijkheden van dergelijk behang zijn bij jou.

We fleuren de ruimtes voor je op

Muren opfleuren
Maak je pand fleuriger

Opdrachtgever
Setup Signing
Visual Impact

Heb jij in je kantoor een saaie, grijze wand? Zo een waar je al bij de gedachte alleen je down voelt, wetende dat je er langs moet? Geen nood! Signconnects heeft de oplossing hiervoor in de vorm van bestickering van deze wanden. Denk aan een mooi bloemenpatroon of trossen tomaten voor meer kleur en fleur. Zo wordt die saaie gang ineens een inspirerende plek.

Makeover

Makeover

Trim-Line 3M

Trim-Line 3M

Boat Yacht Wrapping

Boat Yacht Wrapping

Reclame ABC

Reclame ABC

Trim-Line

Trim-Line

Squeezy

Squeezy

Setup Signing

Setup Signing

Inpromo

Inpromo