Snel een antwoord van ons nodig? bel 06 28 25 33 41

Wie is Signconnects?

Signconnects is in 2011 opgericht door Daniel (Danny) Tomas. Het is ervaring, kennis, kunde en met name een “uit-de-hand-gelopen-hobby” en plezier in het werk in de signbranche, welke ten grondslag liggen aan de oprichting. Het is de CONNECTS-factor die alle losse eindjes aan elkaar linkte toen de kans zich voor deed.

Danny Tomas, geboren in 1979 in Nederland,  met roots uit het prachtige Zuid-Spanje, is altijd al in de ban geweest van folie. Siësta’s zijn er echter in zijn werk niet bij. Iedere dag zo vroeg mogelijk uit de veren om te doen waar Signconnects voor staat, net zolang tot het naar volledige wens is van de klant. “ Ja, je zou het bijna een mini-obsessie noemen, haha dat klopt!  Doordat het zo ontzettend Gaaf is wat je allemaal kunt doen met stickers – oftewel folies – is iedere klus voor mij weer een nieuwe uitdaging waar ik mijzelf helemaal op kan uitleven. Hoe fijn is het dat je kunt zeggen dat je werk je hobby is en vice versa ”

In de wereld van marketing en communicatie staan visuele uitingen centraal. Van reclame op billboards, wanddecoratie, belettering tot aan het volledige inpakken (wrappen) van voertuigen, alles is mogelijk in het sign-vak. Danny heeft voor het oprichten van Signconnects ervaring opgedaan bij diverse grote spelers en wordt bij complexe projecten vaak door zijn huidige opdrachtgevers en bekenden uit het vak gevraagd voor advies en het uitvoeren van uitdagende klussen. Voor meer informatie  kun je hier altijd bij Signconnects naar vragen. Neem dan wel even de tijd want er is zoveel te vertellen en te zien.

Wenst u graag belettering op uw ramen, muren of voegtuigen – of het nu gaat om een total-wrap van (bedrijfs-)wagens of een klein of groot raam, een wanddecoratie of een heel groot complex waar iets mee gedaan moet worden – maar hebt u geen idee WAT of HOE: Bel signconnects en we denken graag met u mee en maken het een gezamelijk project door een goede opname, te sparren en het uitwerken van ideeën.

Beelden zeggen vaak meer dan alleen woorden  – kleuren en vormen creëren een sfeer en de juiste combinatie van alle elementen zorgen voor het perfecte plaatje! Neem rustig een kijkje op deze website.  Als u wilt weten welke mogelijkheden er zijn horen wij u graag. Wij kijken met plezier uit naar uw telefoon- of emailbericht en indien gewenst maken wij met u een persoonlijke afspraak.

Lets Signconnects

Tevreden klanten

Stefan Quintarelli, CEO Studio B+Q

Stefan Quintarelli, CEO Studio B+Q

“Dankzij Signconnects zit mijn bedrijf niet langer in een saai kantoor, maar een prachtige werkplek

Fuentes Timmerwerken

Fuentes Timmerwerken

Fuentes timmerwerken heeft Signconnects gevraagd de nieuwe werkbus net dat extras te geven om dit zeer praktisch vervoermiddel te voorzien van een wat luxere uitstraling door middel van carbon interieur wrapping. Klasse!

Elva de Ridder, Kunstenares

Elva de Ridder, Kunstenares

"Als kunstenares heb je soms tijdens je werk privacy nodig in je atelier en wilde ik af van felle lichtinval zonder direct in het donker te moeten werken. Edge folie bleek de ideale oplossing! Met dank aan Signconnects"

Makeover

Makeover

Trim-Line 3M

Trim-Line 3M

Boat Yacht Wrapping

Boat Yacht Wrapping

Reclame ABC

Reclame ABC

Trim-Line

Trim-Line

Squeezy

Squeezy

Setup Signing

Setup Signing

Inpromo

Inpromo